Proximo stödjer årets första urvalsprocess till det internationella programmet CEMS MIM (Master I Internationella Affärer) på Stockholm Handelshögskolan
23-26 februari, 2016

Förra veckan hade Proximo glädjen att hjälpa till med urval och assessment för det internationella programmet CEMS MIM på Stockholm Handels Högskolan. Utbildningens uppdrag är att förena världens ledande universitet och handelshögskolor med multinationella företag. Programmet är inriktat till studenter som siktar på en internationell karriär som ledare på en global marknad.

Det är alltid lika roligt att träffa morgondagens ledare och det är svårt att inte bli imponerad av hur mycket dessa unga elitstudenter hunnit med, sin ålder till trots. De närmare 110 sökande, från Universitet i hela världen, fick under en halvdag genomgå djupintervju och case övningar under överseende av ett assessment team. Det var intressant att följa hur studenterna, med olika bakgrund och kulturer, snabbt fick anpassa sig för att gemensamt lösa kvalificerade problem under stor tidspress.

Vi vill tacka Handelshögskolan, CEMS och givetvis alla ambitiösa kandidater för dessa roliga dagar och ser fram emot nästa år!