Susanna Stellnert tillträder som ny Partner på Proximo Rekrytering, med start 20 april.

Susanna har en lång och gedigen erfarenhet som HR Direktör från branscher som IT, Samhällsbyggnation och Energi samt Affärsresor. Förutom detta har Susanna även arbetat som bland annat Managementkonsult, Affärsområdeschef inom rekrytering samt som Searchkonsult. Vi är övertygade om att hon, med dessa erfarenheter, kommer att kunna bidra med mycket, såväl till våra kunder som internt här på Proximo. Välkommen Sanna!

Susanna säger själv ”De viktigaste aspekterna för mig då jag valde vilket rekryteringsbolag jag skulle börja på var att det skulle vara ett bolag som genomsyrades av kvalitet, professionalitet och långsiktighet. Ett bolag som kändes förändringsorienterat och snabbfotat. I de tuffa tider som vi befinner oss i nu är det otroligt viktigt att klara av att ställa om snabbt.  Jag tror att de verksamheter som har en hög anpassningsförmåga, som ser möjligheter och vågar agera kommer att gå stärkta ur den här krisen.

Jag upplever att Proximo är ett bolag som lever upp till alla mina krav och jag känner mig otroligt glad över möjligheten att få kliva in som partner i den här verksamheten. Det känns både roligt, spännande och självklart utmanande i dessa tider.

Jag ser fram emot att kunna bidra till att utvärdera och rekrytera de ledare som kommer att krävas för ett framgångsrikt ledarskap framöver. Ett bra ledarskap är alltid viktigt men i dagsläget är det viktigare än någonsin.  Förmågor som att bygga tillit, tydlig kommunikation och kunna agera som förändringsledare är, och kommer att vara, centralt.”

Är du nyfiken på att veta mer är jag bara ett telefonsamtal eller mail bort, du når mig på 0733-67 13 03 eller susanna.stellnert@proximo.se