God Jul kort 3Vi vill skicka dig en julhälsning där vi även passar på att berätta lite om vad som har hänt oss under året.

2015 har varit ett bra år för Proximo, vi har vuxit och under året har vi hälsat fem nya kolleger välkomna. Uppdragsmässigt har vi haft fullt upp under större delen av året, inte minst nu under hösten. En återkommande feedback som vi får från såväl kunder som kandidater är att kvaliteten på det vi gör sticker ut i marknaden. Av kunder får vi höra att vi är proaktiva, ger bra råd och vägledning, samt levererar resultat som är långsiktigt hållbara. Kandidater uppskattar genomarbetade uppdragsbeskrivningar, tät och transparent dialog, samt ärlig och tydlig återkoppling.

Vi är tacksamma och glada för dessa omdömen som vi upplever bekräftar att vårt tänk kring rekrytering som ett hantverk där erfarenhet hos konsulten och fullt fokus på ett fåtal uppdrag medför hög kvalitet och därmed är värdeskapande för kunden. Att många tidigare kandidater till oss även blir nya kunder ser vi som ännu ett bevis på att vi är på rätt väg.

Assessment Services

Vi har under året arbetat på att specificera vårt erbjudande genom tre tydliga tjänsteområden; Executive Search, Annonserad Rekrytering samt Assessment Services. Inom området Assessment Services kan vi genom våra val av testleverantörer och arbetspsykologiska verktyg (Cut-e, Psykologisk Metod, Psykometrika och CEB) erbjuda en mycket professionell och heltäckande tjänst när det kommer till utvärdering av individer och grupper. Vi genomför dessa uppdrag som en del av rekrytering eller som fristående tjänst. Att arbeta med Assessment är ett sätt för oss att göra våra kunders rekryteringar än mer långsiktiga och värdeskapande.

Glädjande nog så står Assessment för den största tillväxten under året och vi har därigenom fått in ett antal nya kunder som nu även använder oss som samarbetspartner i hela rekryteringsprocesser.

Årets kvinnliga civilingenjör

Under hösten har vi återigen bistått Female Leader Engineer i sökandet efter årets kvinnliga civilingenjör på KTH och Chalmers. Det är inspirerande att träffa alla dessa duktiga och drivna talanger och det bådar gott för framtiden. Vi vill passa på att gratulera årets vinnare, Sofie Jonsson, som nu kommer att få påbörja ett 18-månaders skräddarsytt trainee program hos tre av de sex partnerföretagen.

Nu ser vi fram mot 2016 och hur det utvecklar sig. Vi kan vara säkra på en sak, det kommer att vara händelserikt.

Vi lägger nu all kraft åt att avsluta de pågående uppdragen inför helgerna och vi hoppas att vi får anledning att höras igen under 2016. Vi vill tacka alla kunder, kandidater och andra personer i vårt nätverk för året som varit och önska dig, och de dina, en riktigt God och skön Jul och ett Gott Nytt År!

Med Vänliga Hälsningar,

Proximos team